DeDoc kopij

Het gaat niet om ons. Het gaat om úw boodschap! Maar dan wel treffend geschreven en in een aantrekkelijk Dutch Design. En daarvoor staan wij garant.

Drs. Dées Deelstra-Bijwaard is de kern van DeDoc kopij. Zij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en specialiseerde zich in het toegankelijk maken van lastige (historische) teksten voor een groter publiek. Zij werkt als ervaren copywriter, redacteur en uitgever nauw samen met grafisch ontwerper en uitgever Auke Deelstra. Samen vormen zij DeDoc studio VOF. Dat betekent dat de lijntjes kort zijn: tekst en beeld worden altijd in nauwe samenhang ontwikkelt en een gedeeld talent voor het coördineren van complexe projecten versterkt die samenwerking.

Waarom zou u het zelf doen, als u het ook door een professional kunt laten doen? U kunt bij ons terecht voor een uit de kluiten gewassen boekuitgave, een korte slogan, een ‘frisse’ webtekst of een ingetogen voorlichtingsfolder. Voor vertalingen maken wij gebruik van zeer ervaren native speakers. Kortom: er is geen onderwerp zo gek of wij schrijven erover!